Balçıkhisar İlkokulu
Balçıkhisar Mahallesi 77009 sokak no4 Çumra/KONYA

VİZYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Atatürkçü düşünceyi benimsemiş , ailesini,vatanını,bayrağını,milletini ve tüm insanlığı seven ,sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış , bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insanlar yetiştirmektir.

MİSYON

Okulumuzu bitiren her öğrenci, bulunduğu yeri geliştirmeyi ve sürekli gelişimi amaç edinen, işinin gereğini bilen, kavrayan, tasarımı olan, sorun çözen, yaşamı yürüten yetkin insan olacaktır..

Normal

08.40-14.20

Okulumuz İl merkezine 55 km, İlçe merkezine ise 25 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Balçıkhisar Köyü Çumra İlçesine bağlı olup ovaya kurulmuş,tarım ve hayvancılıkla uğraşan bir yerleşim yeridir.Çumra´ya 25 km, Konya´ya 55 km uzaklıktadır. Yaklaşık 280 kişi yaşamaktadır. Kavun ve Karpuzu ile tanınır.Fasulyesi meşhurdur.